Accountmanager – Sales – Maatwerk software voor het MKB

Functieomschrijving

Niet iedereen beschikt over het talent dat jij hebt. Jij bent iemand die verkopen bij het MKB als tweede natuur heeft. Iemand die in staat is een klant te overtuigen door te laten zien wat de mogelijkheden zijn en vooroordelen en bezwaren goed weet te ontkrachten. Je bent op je best als het moeilijk wordt en ondanks dat met een order het gesprek afsluit. En exact dat maakt jou de waardevolle kracht die Qlic kan versterken.


Over de functie

Verkopen aan het MKB zit in je. Je weet precies hoe je de klant moet overtuigen en laat zien wat de mogelijkheden zijn. Leads krijg je aangedragen, maar je gaat ook zelf opzoek. Jij belt en bezoekt ze en met een presentatie laat je zien wat de vele mogelijkheden van ons systeem zijn. Jouw doel is om een inventarisatie te verkopen waarmee dat we de klant precies kunnen aangeven wat kan, wat niet kan en wat de kosten zijn. Tijdens de inventarisatie brengen we de processen van de organisatie in kaart en vervolgens laten we in een plan zien hoe het werken efficiënter kan. Zo tonen we aan onze klanten hoe software kan bijdragen aan het verder laten groeien van hun bedrijf.

Voor jou

We geloven in resultaat en niet in uurtjes bijhouden. Daarom krijg je vrijheid die we koppelen aan de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Want resultaten en tevreden klanten, dat is wat we van jou als Sales Executive verwachten. En daar willen we je riant voor belonen. De voorwaarden voor deze functie zijn als volgt:

  • Een basissalaris van €3.900 per maand, wat kan oplopen tot €9.000 per maand;
  • Een auto van de zaak;
  • Een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik;
  • De vrijheid om thuis te werken.

Over jou

Met jouw talent ben je er eigenlijk al. Heb je ervaring in het verkopen van software? Dan is dat mooi meegenomen, maar niet per se nodig. We trainen je namelijk in alle mogelijkheden en geven je de tools die je nodig hebt om resultaten te boeken.

Functievereisten

Over het bedrijf

Je gaat werken bij Qlic. Wij maken maatwerksoftware bereikbaar voor het MKB. Dit doen we doordat we tegen een fractie van de normale kosten maatwerk software kunnen bouwen. Wij bieden een uniek prijsmodel met een lage aanvangsinvestering waarbij wij pas gaan verdienen als de klant tevreden is en de software het bedrijf beter maakt.

Voel je je aangesproken om het MKB de kracht van maatwerksoftware te laten zien? Aarzel dan niet, stuur een motivatiebrief en een CV via onderstaande link en stap in de wereld die bedrijven mooier maakt door geweldige software.